1000 g potatis 1000 g ryggbiff (av dovhjort) 2 krm svartpeppar 2 krm salt 250 g smör ca 1 dl mjölk ca 1 msk vispgrädde 500 ml bearnaisesås 25 g parmesanost, riven 500 g grön sparris 1 krm salt 1 ml citronsaft 200 g kantareller (gula) 2 msk majsstärkelse 0,5 l vispgrädde 3 msk oxfond
Bryn det finputsade köttet i rikligt med smör i lagom het stekpanna. Ryggbiff av hjort. Servera med ugnsbakad potatis,trattkantarellsås och picklad rödlök
Denna fantastiska ryggbiff av älg serveras tillsammans med potatiskaka och lite persiljesmör. Varför inte unna dig en härlig söndagsmiddag som ett perfekt avslut på veckan
Denna fantastiska ryggbiff av älg serveras tillsammans med potatiskaka och lite persiljesmör. Varför inte unna dig en härlig söndagsmiddag som ett perfekt avslut på veckan
Servera med vildris och någon kvist av en vacker och passande ört. Mitt under själva plockningen finns det alltid tid att ta fram och karva lite av den där tryffelsalamin
Det är sånt man får ”stå ut med’” när man har förälskat sig i en jägare. Tjälknöl är nog något av det lättaste i matväg, det lagar sig själv i ugnen över natten
Torka av köttet och bryn det runt om i en stekpanna med smör. Garnera köttet med apelsinski-vor och rosmarin, och servera med potatis, grönsaker och syltad steklök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.