400 g
Kungsörnen Tortiglioni Vit Fiber100 g broccoli100 g grön sparris1–2 dl riven parmesanost20 g rucolasallad1 liten papaya Dressing50 g rucolasallad2 dl matyoghurt1 vitlöksklyfta1½ tsk flytande honung2 krm dragon, torkad
Smaka av såsen med honung, salt och svartpeppar. På högersteget bestämde jag mig för att baconet från Gårdsbutik Thuresson skulle användas tillsammans med lite av mina hemmagjorda soltorkade tomater
Den enda skillnaden med min och hans pasta är nog att jag tillsätter parmesanost i min sås, då blir det extra nötigt, saltigt och nästan förbjudet gott
Toppa salladen med den hyvlade parmesanenoch de rostade pumpakärnorna. Blanda saften från den halva citronen med en halv deciliter olivolja, malen svartpeppar och lite salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.