Detta är ett recept ur RoyFares härliga bok - United States of Cakes. Denna cheesecake har blivit en riktig favorit i min familj, helt klart godaste cheesecaken jag ätit hittills
Cheesecakefyllning. Stoppa in cheesecaken i ugnen på 200 grader och sänk värmen direkt till 120 grader (öppna inte ugnsluckan) och grädda i 45-50 minuter. Stäng av ugnen, lufta några sekunder och låt cheesecaken stå i eftervärmen i ytterligare 50 minuter
Tänkte bjuda er på en sjukt god cheesecake från RoyFares, håll till godo. Cheesecake. Spritsa ut frostingen på cheesecaken och dekorera med jordnötter och snickers bitar och pudra på lite kakao
Denna cheesecake var verkligen god, speciellt dagen efter den var gjort. Cheesecakefyllning. Häll smeten i formen och grädda cheesecaken mitt i ugnen i 10 minuter. Stäng av ugnen och låt cheesecaken stå i eftervärmen i ytterligare 30 minuter. Låt cheesecaken stå i kylen minst 6 timmar, gärna över natten, så att den stelnar ordentligt
Cheesecakefyllning Sätt ugnen på 200 grader. Stoppa in cheesecaken i ugnen på 200 grader och sänk värmen direkt till 120 grader (öppna inte ugnsluckan) och grädda i 45-50 minuter. Stäng av ugnen, lufta några sekunder och låt cheesecaken stå i eftervärmen i ytterligare 50 minuter
Så här gör du. Fördegen. Värm upp mjölken till fingervarmt. Blanda sedan med vetemjöl och jäst och kör det i en matberedare på mellanfart tills fördegen gått ihop till en deg, låt vila i ca 15min
Vispa samman Philadelphia, yoghurt och vaniljsocker med elvisp. Blanda därefter gelatin- och sockerblandningen med Philadelphiasmeten och häll på skalet i springformen
500 g Philadelphia Classic Naturell , rumstempererad. 150 g vaniljkex 70 g osaltat smör 500 g Philadelphia Classic Naturell , rumstempererad2 dl vispgrädde 4 gelatinblad 60 g 3 msk florsocker 1 äggvita 1 citron 1 lime ev små marshmallows till garnering
Vispa upp den med elvispen och klicka i lite philadelphiaost i taget. Vi hittade ett recept av RoyFares som blev årets konditor 2010. 200 g mörk choklad hackad200 g grädde100 g philadelphiaostKoka upp grädden och häll den över chokladen och låt stå ett par minuter
Det här receptet från RoyFares ger helt fantastiska morotsmuffins. Fares skriver ju sina recept med viktangivelse först och volymmått i parantes, jag såg bara siffran 12 och sen gick det som det gick
Pajskal. 100 g smör. 200 g digestive. 2 msk strösocker. Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen väl i en matberedare tillsammans med sockret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.