Rotfrukts- och svampsoppa
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl torkade trattkantareller (ca 1 liter färska)
  • 2 gula lökar
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1/2 purjolök
  • 1 liten palsternacka (ca 75 g)
  • 3 potatisar (ca 250 g)
  • 400 g färsk svamp
  • t ex ostronskivling och shiitake
  • 1 msk smör
  • 1 msk rapsolja
  • 12 dl svampbuljong (vatten + tärning eller fond)
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 msk smör till stekning
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.