Sätt sedan in plåten i ugnen och låt gå tills du tycker rotsakerna är lagom mjuka. När rotsakerna är färdiga stänger du av ugnen men låter plåten stå kvar i ugnen medans du gör klart resten
Rostaderotsaker är enkelt att göra och väldigt gott. Blandas med oljan och kryddorna och lägg i en långpanna och sätt in i ugnen till rotsakerna är mjuka
slutligen kunde en tallrik med lammbog, rödvinssky och rostaderotsaker serveras. Rotsaker och några potatisar rostas i ugnen, 225°C i en kvart till tjugo minuter. smör salt och svartpeppar från kvarnen… ca 1 kg goda rotsaker och potatis i skön förening 1
Jordnötssmör ger grytan en fantastisk smak, och tillbehören - skivad banan, strimlad kokos, rostade jordnötter och en supergod "stingig" chutney eller jelly - sätter den där extra piffen på det hela
Man kan ta vilka rotsaker man vill. Skala rotsakerna och skär i avlånga bitar. Låt gå bredvid rotsakerna de sista 20-25 minuterna (beror också på laxens tjocklek)
Vänd ner salladsbladen och blanda med rotsakerna. En favorit i matlådan, även om det kan tyckas vara onödigt många moment för en sallad - särskilt om Ni som jag brukar "sno ihop" matlådan samma morgon
Jag bläddrade i ett exemplar av ELLE Mat & Vin och hittade den här salladen. Det är egentligen pimpade rostaderotsaker, men lite variation kan göra underverk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.