Glasnudlar med broccoli ochcashewnötter. Rosta cashewnötter. Skär bort endast det yttersta på broccolins stam, skölj och skiva sedan hela broccolin mycket tunt hela vägen upp till buketterna så att dessa blir mycket små
Koka pastan och låt svalna. Skölj och skär sallad och grönsaker i bitar. Blanda ihop alla ingredienser till salladen och häll över dressingen och servera
Rostadecashewnötter. Jag älskar att bara dela den i halvor, eller fjärdedelar, och sedan steka den i olja, för att avsluta med att glasera den i soja och toppa ytan med sesamfrön
Servera direkt och toppa med rostade cashewbitar. rostade cashewbitar från Renée Voltaire. Det är både otroligt gott och väldigt bra näringsmässigt, vilket jag antar att de flesta lärt sig sedan barnsben
Servera med rostadecashewnötter. Salt och peppar. Stek i panna med kokosolja, när an vänt dom slängde jag på lite vatten och la på ett lock så att de ångkokas någon minut
Vi grillade för någon dag sedan och till köttet gjorde jag rostade chili och vitlökspotatis. Det är så skönt med lite sol och värme och äntligen är våren här på riktigt
Den här rostasbiten var lika mör och fin som oxfilé. Salt och peppar. Salt, peppar och paprikapulver. Skala och skiva potatisarna nästan igenom, lägg i en form, dofta över kryddorna och ringla lite olivolja på potatisen
Låt svalna och förvara i en burk med lock. Fri från ägg, laktos och mjölkprotein. Välj glutenfria havregryn och byt ut rågflingor mot glutenfria havregryn eller annat glutenfritt flingalternativ
Blanda majonnäs och sriracha till en sås, smaka av med salt och peppar. Blanda riven vitlök, olivolja, persilja samt pressad citron och rivet skal i en skål och rör runt
En enkel men supergod och mättande, vegetarisk vardagsrätt. Jag får ofta höra att det är dyrt att äta ren och läkande kost, men det behöver det inte vara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.