Inlägget Rostad färskpotatis medsparrisoch champinjoner dök först upp på ZEINAS KITCHEN. Denna plåt laddad med färskpotatis, sparrisoch champinjoner är ett läckert tillbehör till de allra flesta rätter
Jag kan ibland ha lite svårt att tåla färska rädisor - även om jag älskar smaken - men när de blir ugnsrostade blir de mildare i smaken och även mer lättsmälta
Lägg upp och servera med brynt smör ochrostade pinjenötter. Rostade pinjenötter. Ansa sparrisenoch skär av topparna, skiva stjälkarna till tunna band med en mandolin eller en potatisskalare
Toppa med mandelspån. Skala vitlöken och skiva den tunt. Toppa med ärtskott. Blanda vitlök och olivolja. Bryn det i en gryta tills det doftar nötigt och är ljusbrunt
Lägg upp sparrisen på ett fat och strö över mandlar, en nypa flingsalt och peppar. Sparris. Smaksätt med färsk riven tryffel och en nypa salt och peppar
Lägg upp sparrisen på ett fat och strö över mandlar, en nypa flingsalt och peppar. Sparris. Smaksätt med färsk riven tryffel och en nypa salt och peppar
Ansa och skala sparrisen, koka den al dente i rikligt saltat vatten. Jag fick tag på helt fantastisk gotländsk sparris som man nästan kan äta som den är
Ansa och skiva sparrisen. Sänk värmen och krydda med timjan, salt och peppar. salt och peppar. Häll av vattnet från risonin ochsparrisenoch häll tillbaka den i kastrullen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.