Jag serverade soppan med spröda smördegspinnar med ost, som jag köper på Lidl. Den som inte har tillgång till eller är förtjust i Ricard (eller annan typ av Pernod) gör rätt i att smaksätta soppan med en skvätt vitt vin
Själv är jag (om ni inte redan läst er till det) grymt nöjd med denna soppa, som dessutom tack vare den rostade blomkålen får en betydligt snyggare beigebrun färgån vanlig vit blomkålssoppa
När du flyttar över kycklingen till formen, se till att allt följer med ner i formen. Lägg i botten på en stor ugnssäker form och häll över lite olja och rör runt
I mitt recept pårostad brysselkål med vitlök, citron & parmesan får det en fräsch syrlighet från citronen som bryts av mot en alldeles lagom ton av vitlök
Tiden tickar förbi och annat som skulle vara medpå denna påskinspirerade middag förbereddes. Utan njutning kan det kvitta och det är lika bra att njuta medan man kan
Lustigt med taleggio som är så snäll i doften naturell, men när den blir varm så sprider sig en minst sagt speciell doft som man antingen uppskattar eller rynkar på näsan åt
En grej som jag ibland längtar efter så att det nästan gör ont är att få sitta i morgonsolen på en uteservering i Paris med en stor cappuccino och en nybakt baguette som smöret smälter på
Lägg ut alla ingredienser på tallrik, forma citroncrèmen till små ägg och placera på tallriken, avsluta med att plocka små dillkvistar och mangoldskott att dekorera med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.