Toppa med mandelspån. Toppa med ärtskott. 500 g grön sparris. 1150 g fetaost. 1500 g grön sparris 2 st vitlöksklyftor 2 msk olivolja 150 g smör 150 g fetaost 0. 1Bryt av den nedre delen av sparrisen. 1Blanda sparris och vitlöksolja. 1Lägg sparrisen på den förvärmda plåten och smula över fetaosten. 1Servera sparrisenmed det brynta smöret
Ringla över smör-&rapsolja. Bryt av nedersta delen på sparrisen och lägg i en ugnssäker form. 500 g sparris. 2 msk Arla® Smör-&rapsolja. 150 g Arla Apetina® fetaost
Ringla över smör-&rapsolja. Bryt av nedersta delen på sparrisen och lägg i en ugnssäker form. 500 g sparris. 2 msk Arla® Smör-&rapsolja. 150 g Arla Apetina® fetaost. 500 g sparris. 2 msk Arla® Smör-&rapsolja. 150 g Arla Apetina® fetaost
Inlägget Rostad färskpotatis medsparris och champinjoner dök först upp på ZEINAS KITCHEN. Denna plåt laddad med färskpotatis, sparris och champinjoner är ett läckert tillbehör till de allra flesta rätter
Vänd rostad potatis, babyspenat, vårlök och sockerärtor i en bunke med grovt riven västerbottensost. De packar i ordning ingredienser i en påse tillsammans med recept, sen får man själv tillaga en hyfsad lättlagad gourmetmiddag med bra och goda råvaror
Skala och skiva löken, fräs den med olja någon minut så den börjar bli genomskinlig. Lägg upp på tallrikar och fördela smulad fetaost över hela härligheten
Styling & Foto. Servera den rostade sötpotatisen med den vitlöksstekta svampen och salladen. Ta ut den rostade sötpotatisen och smula över fetaost och grovhackad persilja
Garnera med citronklyftor och dill. Blanda potatis, sparris, rädisor, salladslök, majs och kapris. 11 knippe grön sparris. Koka upp lättsaltat vatten, dela sparrisen i 5 centimeter långa bitar och koka i ett par minuter
Jag kan ibland ha lite svårt att tåla färska rädisor - även om jag älskar smaken - men när de blir ugnsrostade blir de mildare i smaken och även mer lättsmälta
4 Rostad potatis 1 kg små fasta potatisar 1 tsk torkad timjan 1 tsk salt 2 msk olivolja (gärna original extra virgin) 4 vitlöksklyftor Bakad fetaost 4 stora ark aluminiumfolie 2 msk olivolja (gärna original extra virgin) 1 citron 4 pkt fetaost (à 150 g) 2 msk olivolja (gärna original extra virgin) 1 tsk chiliflakes svartpeppar Sallad 100 g blandad sallad 2 msk olivolja (gärna original extra virgin) 2 msk vitvins-, sherry- eller äppelcidervinäger salt peppar Lägg till i inköpslistan
Servera den rostade sötpotatisen med den vitlöksstekta svampen och salladen. Ta ut den rostade sötpotatisen och smula över fetaost och grovhackad persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.