Servera den rostade sötpotatisen med den vitlöksstekta svampen och salladen. Ta ut den rostade sötpotatisen och smula över fetaost och grovhackad persilja
Toppa med fint strimlad salladslök ochrostade sesamfrön. vilket gjorde att frasigheten försvann, så nästa gång kommer jag nöja mig med att ha såsen bredvid och doppa blomkålen i istället
Ingredienser Portioner. 6 500 g brysselkål 1 msk rapsolja 1 tsk salt 2 krm malen svartpeppar 1 apelsin 50 g smör 1 dl hackad sötmandel Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Servera den rostade sötpotatisen med den vitlöksstekta svampen och salladen. Ta ut den rostade sötpotatisen och smula över fetaost och grovhackad persilja
Ugsrostadblomkålmed citron och kapris. Kombinationen blomkål, kapris och citronzest är ljuvlig. Blomkål är allra bäst i en stuvning eller rå tycker jag, men den här ugnsbakade blomkålen kommer banne mig inte långt bakom
Ta ut den rostade pumpan och lägg upp på ett vackert fat. Skala pumpan och ta bort kärnhuset. Lägg bitarna i en ugnsfast form och riv ingefära och vitlök över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.