Hittar ni frystorkade hallon i butik så är det gott att blanda i efter man rostat. Rosta allt på 150 grader i ca 20-30 minuter (beroende på ugn, se till så det inte blir för bränt
Prata med din fiskhandlare så kan du få bra tips om fisk till sushi och i vissa butiker även hjälp att skära till fisken om du inte vill göra det själv
br />Man behöver inte följa receptet exakt utan kan gärna byta ut några av ingredienserna till sina egna favoriter, men det är bra att hålla sig till ungefär sammanlagd mängd av torra resp blöta ingredienser för att müslin ska få rätt konsistens
Mal först späcket och ställ in det i kylen/frysen för att bli kallt. Blanda allt utom späcket och hälften av vattnet i assistent och tillsätt späck efterhand det blir inarbetat i smeten
Eller varför inte göra dinegen deodorant. Du lär lukta till en början då all som lagrats i dina svettkörtlar ska ut och det kan ta ett par veckor tills du inte luktar längre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.