Jag ska dela med mig av mitt egna sjukt supersmarriga recept på dagens rätt vi åt. Jag tog fram köttfärs och tänkte vad ska jag hitta på för skojsig mat idag en lördag och vi är dessutom bara hemma och tråkar idag så tänkte maten behövde väl kanske inte va lika trist haha, men så tänkte jag att använda mig utav rester idag
salt & peppar. Rachel är en tjej i min ålder (tror jag i alla fall) som studerat vid anrika Le Cordon Bleu i Paris, som öppnat upp sin lilla etta som intim restaurang för två och som är riktigt duktig på att laga enkel god, fransk mat, ofta medenliten twist
Stek den i smör och enskvätt olja om man vill till den börjar få lite färg. Bryt av sötman medcitron-crèmefraiche och du har en modern vintermiddag med rötterna i den klassiska husmanskosten
Lägg de halvtinade blåbären i en plastpåse tillsammans med potatismjölet. Rör ihop crèmefraiche, ägg, socker, vaniljsocker och citronskalet till fyllningen
Creme fraichetoppingen blev också riktigt bra. Blev en smarrig fisksoppa till middag. Lägg upp på fat och toppa med färska räkor och creme fraiche (se nedan)
När pastan är färdig, låt rinna av och häll den i skålenmedosten, ruccolan och citronskalet. Tillsätt creme fraiche och rör om i pasten så att allt blandar sig
Gjord med vit choklad och lite citron blir den helt oemotståndlig. Sedan får portionsskålarna stå, fyllda med créme brulée, i ett vattenbad i ugnen och bli klar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.