Nyårsaftons dessert blev en chokladmousse av vit choklad och mjölkchoklad. Mjölkchokladmousse. 100 g marabou mjölkchoklad. 1 ägg 100 g marabou mjölkchoklad
Tårta med smak avmjölkchoklad, dumle och jordgubbar. Valde dock att bryta av sötman med lite jordgubbar, vilket passar ihop som handen i handsken till dummefluffen
Efter jobbet på fredag bär av det till Malmö över helgen och jag håller tummarna för att vi enas om att detta blir middagen på lördag tillsammans med ett glas vin eller två ♥ Här kommer receptet
Superenkel höst-pasta med smak av svamp och tryffel Spara Skriv ut Portioner. Tillsätt den tunt skivade vitlöken och stek någon minut ytterligare, tillsätt sedan den kokade pastan och pastavattnet
Jag gjorde om min kaksmet till tryfflar istället och sen doppade jag dessa i mjölkchoklad. Om man vill att tryfflarna ska bli utan en fot så ställ de på ett galler och låt chokladen sedan rinna av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.