Jag smiter in här lite emellanåt och försöker uppdatera er med lite godsaker. Lägg rädisorna i en glasburk, häll över den varma lagen och låt stå över natten
Droppa sedan i oljan medans du vispar så det blir en krämig dressing, salta och peppra. Helst med min egen potatis såklart men den är inte riktigt klar ännu så det fick bli köpepotatis
Skölj och dela rädisornaoch blanda med dressing och örter i en skål. Smaka av med salt och peppar. Tänkte dela med mig av ett recept på en sallad jag gjorde en av alla gånger vi grillade på semestern
Jag har verkligen längtat efter långa frukostar i trädgården, varma sommarkvällar vid sjön, lata dagar i solstolen och långa middagar vid grillen med krispig potatissallad med nyttiga ärter ochrädisor
Finstrimla fänkål ochrädisor så tunnt ni kan, gärna i mandolin. Här däremot smakar den alldeles lagom och det blir en smakrik och lite annorlunda sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.