Recept på rosépepparlax. Härliga smaker i en varm citronsås med dill. Här har potatisen kokats med skalet på och sedan stekts i lite rapsolja för att få en knaprig yta
I somras bjöd fina svärmor på en rosépepparlax som är "obligatorisk på menyn" när hon har - eller deltar i - de träffar som hon och hennes lapptäcksintresserade (f'låt, "quiltande") väninnor har flera gånger om året på olika platser i landet
Så nu har jag haft en period med äpplen i maten. Nedan finns recept på samtliga, med foton. Men det utan foto är smörgås med tjockt lager dijonsenap, entrecote (/skinka funkar också) och skivat äpple
Min man var snäll och stressade in till stan efter jobbet och fixade ett nytt simkort (eftersom det gamla inte passar), så jag skulle kunna leka med min nya lur hela kvällen när han skulle bort
Rosépepparlaxmed saffransslungad fänkålssallad. Rosépepparlax. Så här efter alla festligheter så kan det sitta fint med lite lättare mat, så kan man trycka ner dom sista skumtomtarna med lite bättre samvete
Rosépepparlaxmed ansjoviscreme. Men så brukar det ju vara på sommaren, speciellt då vi har premierats med något jag vill kalla "Frickin' bra sommarväder - yeah baby
Apelsin- och rosépepparbakad lax med kummin och saffransfänkålssallad. En rätt som passar perfekt nu på sommaren med en enkel sallad och kokt färskpotatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.