4 kycklingfiléer. 11 tsk krossad rosépeppar. 14 kycklingfiléer 50 g ädelost 1 msk soja 1 tsk dragon 2 ½ dl mellangrädde 1 tsk krossad rosépepparSkär en ficka i filéerna och fördela osten i dem. Strö över rosépepparen och låt stå i ugnen i ca 15 minuter till
I detta recept använder jag mig av kycklingfilé, i ursprungsreceptet används schnitzel. 4 kycklingfilér1 dl vetemjöl1 ägglite vatten2-3 dl panko ströbröd3 msk sesamfrön, gärna blandade svarta och vita. 4 kycklingfilér
Inlägget Kyckling francese- Paneradkycklingfilé i citronsås dök först upp på ZEINAS KITCHEN. Syrlig och fräsch italiensk kycklingrätt bestående av panerad kyckling som får gotta tills sig i en god citronsås
Lägg frysta kycklingfiléer i marinaden på kvällen och låt de tina och marineras i kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.