Roquefortmousse, vanilj- och morotschutney och kryddflarn
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Roquefortmousse
  • 5 st gelatinblad
  • 125 g roquefortost
  • rumstempererad
  • 5 dl vispgrädde
  •  
  • Vanilj- och morotschutney
  • 1 st gelatinblad
  • 125 g morötter
  • 5 st vaniljstång
  • 1 st apelsin
  • 5 dl pressad saft
  • 1 st citron
  • 5 dl pressad saft
  • 5 dl torrt vitt vin
  • 10 g ingefära
  • finhackad
  • syltad
  • 75 dl syltsocker
  •  
  • Kryddflarn
  • 150 g strösocker
  • 8 st kryddnejlikor
  • hela
  • 3 st svartpepparkorn
  • hela
  • 1 st kanelstång

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.