Usually I do these protein pancakes, but today I made these usingcottage cheese. Även om jag gillar kvarg till frukost, så vill jag iblandvarieramig och då tycker jag att plättar är gott
Mix eggs and cottage cheese. Det här blev ett väldigt gott bröd. Jag har sett ett liknande recept hos Malin och tycker precis som henne att brödet blir gott när det får tuggmotstånd
Tag fram en stekpanna och fräs upp olivolja, stek till quornfärsen med lite salt och peppar. Lägg i all keson i pannan ihop med lite ketchup som du ringlar över
Skala och koka potatisen. Häll i mjölken och vispa med elvisp. Tillsätt ägget och smöret. Fortsätt vispa. Blanda ipersiljan, de hackade oliverna och den rivnavitlöken
Om, så kanske även denna variant på kesoplättar också kan falla digi smaken. Dessa är något fluffigare än den andra varianten samt att de smakar vanilj
Cottagepie utlovades nedan och så ska levereras. Nu är jag säkert inte bokstavstrogen mot den klassiska engelska nötfärs- och potatismospajen, men vad gör väl det när det är gott
En kjempegod og litt annerledes versjon av den klassiskebritiske retten cottagepie. Denne er ganske mild, så man kan med fordel tilsette mer chili, men man må kanskje se det an hvis den skal serveres til barn (skjønt jeg har en toåring som elsker mat med futt i)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.