Tillagning. 1. Dressingen. Lägg vitlök och ingefära i en kopp. Finhacka chilin och tillsätt denna. 2. Häll i fisksås, honung, limejuice, vinäger, olja, vatten och sesamolja
Här går tiden så galet fort så jag hinner inte riktigt med allt som jag önskar. Eftersom känslan var så härlig, var det bara å springa och det slutade med milen
Kan ta lite tid med allt hackande, men det är det värt. Toppas med den hackade koriandern. Jag har aldrig varit i Vietnam, men jag har ätit på ett var vietnamesiska restauranger
Foto & styling. Blanda i en skål tillsammans med olja, sesamolja, soja, agavesirap och limesaft. Servera glasnudelsalladen med den stekta tofun och cashewnötter på toppen
150 g tunna risnudlar ( tex vermicellinudlar) 150 g morötter 100 g rättika 3 dl färska böngroddar 24 st rispappersblad 1 st isbergssallad 1. 100 g rättika
Halstrad salma lax med chilifräst Pak Choi samt en salsa på paprika och tomat. Halstrad salma lax med chilifräst Pak Choi samt en salsa på paprika och tomat
Knaprig kyckling i buljong med pocherat ägg, bacon. Bacardi breezer och rabarberkyckling med kokosris. Lättrostad baguette med kungskrabba, örtsås och rökt paprika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.