Rispappersrullar med sesammarinerad glasnudelsallad, teriyakidoppad salmalax & rättika
Kocksnack -
Kocksnack -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 personer
  • 500 g salmalax, tunt skivad
  • 1 dl teriyakisås
  • 1 rättika, riven (när du river rättikan så lägg den i iskallt vatten, då blir den riktigt krispig)
  • Glasnudelsallad
  • 1 pkt glasnudlar
  • 1 morot, riven fint
  • 5 cm ingefära, riven
  • 1 gul paprika, strimlad
  • 10 sockerärtor, strimlade
  • 1 röd spansk peppar, skivad
  • 3 salladslökar, skivade
  • 2 tsk sesamolja
  • 1 msk japansk soya
  • ½ tsk fisksås
  • ½ citron, pressad
  • koriander, strimlad (efter tycke och smak)
  • Rispappersrullar
  • 1 pkt rispappersark

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.