Risotto med havskräfta, brynt smör, rostad majs
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 st majskolv(ar) , med blast
  • 2 st bananschalottenlök
  • 2 klyfta(or) vitlök (ar)
  • 12 st havskräftor , råa
  • 0.5 msk olivolja
  • 1 st peperoncino , (Piri piri)
  • 4 dl vitt vin, torrt , oekat
  • 8 dl vatten
  • 2 msk smör , att steka i
  • 3 dl arborioris , eller carnaroliris
  • 50 gram smör , att bryna
  • 2 dl riven parmesan , + extra att toppa med
  • 1 tsk salt
  • 0.5 tsk svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.