Häll i kantarellerna, sparrisen och b-jäst tillsammans med lite timjan, salt och peppar. When the rice has a creamy consistency, add chanterelles, asparagus and b-yeast with a little thyme, salt and pepper
Ansa och hacka trattkantarellerna och fräs dem tills de börjar få färg i en gryta med olja. Skala och hacka lök och vitlök och lägg ner i grytan tillsammans med riset och fräs lite till
---. Tycker vi firar med ett recept på risotto och kantareller. När grönsaksbuljongen kokat upp, är det bara att lite i taget hälla det i kastrullen medrisotton
Jag toppade risottonmed vitlöksstekt sparris, tryffelolja och vitlökksbröd, smaklökarna jublade. Här hemma har vi verkligen fastnat för risotto och nu har vi provat på en klassisk sådan
Provsmaka riset och när du känner att det är lite kärna kvar, i likhet med en pasta al-dente, stäng av plattan och lägg resten av smöret och hälften av den rivna pecorinon
Riv osten och vänd ner den i risotton. Skala rödbetorna och lägg dem i kastrull med lättsaltat vatten. Lägg upp risotton och rödbetorna på tallriken och låt lite smör få smälta ut över rödbetorna
Fräs svampen i en gryta med tjock botten tills det mesta av vätskan i den ångats bort. Kantarellrisotto, 4 port. 3 dl förvällda kantareller2 msk smör2-3 msk riven parmesan. 3 dl förvällda kantareller. 2-3 msk riven parmesan
Det här är en Risotto jag provsmakat och provlagat fram under lång tid, och nu är jag äntligen nöjd med receptet så då ska ni självklart få ta del utav det
Innan jag blev förkyld hann jag dock avnjuta en härlig alla hjärtans dag med mycket smarrig mat. Fryst cheesecake som jag dekorerade med hallon, hallonsås och hackad vit choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.