Risonirisotto med tomat och ricotta
Bara en kaka till...
Bara en kaka till...
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1,5- årings åsikter om gourmetmat kanske inte väger så tungt. Men vi är jätteglada att hon äter den här maträtten, för vi har svårt att få henne att tycka om något annat än burkmat. Vi lagar och vi fjäskar och håller på, men nästan allt hemlagat spottar hon bara ut och vägrar äta, hänger sig dramatiskt över stolskanten och gråter så tårarna sprutar. Men den här maträtten funkar alltid, ihop med några andra, så vi kör stenhårt på det. Idag fick jag henne att äta falukorv och makaroner, vilket jag betraktade som en smärre seger. Inte för att det må vara världens bästa mat, men det är ju i alla fall inte burkmat, och hon kan ju inte hålla på med den där burkmaten hur länge som helst. Jag ska inte tråka ut er om våra burkmatsproblem, för jag kan prata hur länge som helst om dem. Här har ni i alla fall receptet på en hyvens, barnvänlig, vegetarisk maträtt
  • 4 portioner
  • 1 vitlöksklyfta
  • 500 g cocktailtomater
  • 7 dl vatten
  • 2 tärningar grönsaksbuljong
  • 3 dl risoni
  • 500 g ricottaost
  • flingsalt
  • grovmalen svartpeppar
  • olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.