Risnudelsallad. //Malin Risnudelsallad. Detta, mina vänner, är otroligt gott. Så gott så att jag lätt skulle kunna tänka mig att äta det flera gånger i veckan
Risnudelsallad. Servera fiskbiffarna med risnudelsallad. 1. Fiskbiffar. Skär fisken i mindre bitar. Skölj och grovhacka purjolök och skala och grovhacka ingefära och vitlök
Gör så här. Teriyakisås. Lägg alla ingredienser i en kastrull och koka ca 3 min. Rör ihop majsstärkelsen med lite vatten och vispa ner i såsen under kokning
risnudelsallad, örtklyftpotatis, fröbröd och grynpytt. Den här organiska fajitaskryddmixen från smakboxen stod i centrum och jag valde att servera fajitassojabitarna med en risnudelsallad med wakame och rädisor
Som en dekonstruerad risnudelsallad på något vis, med lyxigare känsla. Rispappersrullar. Jag har sett dem spridas i hälsovärlden och i diverse recept på nätet och på instagram
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.