Servera fruktsalladen till risgrynspuddingen. Rör ihop gröten med ägg, socker och hackad mandel och häll i en smord ugnsfast form eller fyra smorda ugnsfasta portionsformar
Koka upp vatten och socker med vanilj, kanel och stjärnanis i en kastrull. Slå på kryddlagen och låt fruktsalladen marinera i ett par timmar före servering
Ingredienser Portioner. 4 500 g risgrynsgröt (färdigköpt) 1 ägg 1 msk socker 1/2 tsk finrivet citronskal (eventuellt) Till servering hallonsylt eller saftsås till servering Lägg till i inköpslistan
Det är receptet består av massa olika frukter som är kanon när det hjälper att få en liten hjälp på traven med att driva ut överflödig vätska, för mig så mrukar även gaser och övriga problem i magen reda ut sig för mig
Min var magisk, med julfrukost hemma hos mig och sedan resten av dagen hemma hos min mosters familj. Nu fortsätter vi julen med middag hemma hos farmor och farfar, passar på att skriva nu i bilen dit
Låt risgrynspuddingen svalna något och servera med jordgubbssylt och vispad grädde. Irish CoffeeHallonkräm – Kräm Med Hallon & VinbärNapoleonbakelser – Bakelser Med Gräddfyllning Och HallonglasyrHur Man Filéar En ApelsinRisgrynsgrötFruktsalladMed Mango – Dessert I Glas 4 portioner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.