Ingredienser Portioner. 4 500 g risgrynsgröt (färdigköpt) 1 ägg 1 msk socker 1/2 tsk finrivet citronskal (eventuellt) Till servering hallonsylt eller saftsås till servering Lägg till i inköpslistan
Min var magisk, med julfrukost hemma hos mig och sedan resten av dagen hemma hos min mosters familj. Nu fortsätter vi julen med middag hemma hos farmor och farfar, passar på att skriva nu i bilen dit
För ett tag sedan så lagade Håkan till en apelsinsås som vi hade till helstekt kyckling och en varm sallad med bland annat potatisklyftor, brysselkål, granatäpple och (hör och häpna
Låt risgrynspuddingen svalna något och servera med jordgubbssylt och vispad grädde. Irish CoffeeHallonkräm – Kräm Med Hallon & VinbärNapoleonbakelser – Bakelser Med Gräddfyllning Och HallonglasyrHur Man Filéar En ApelsinRisgrynsgrötFruktsallad Med Mango – Dessert I Glas 4 portioner
Ingredienser Portioner. 4 3 - skal och juice av 3 1/2 apelsiner 1 dl socker 2 msk vatten 2 msk äppelcidervinäger 2 msk soja alt konc kalvfond 1 1/2 msk maizenaredning (mörk) 50 g smör Lägg till i inköpslistan
Häll apelsinsåsen över de färdiga kycklingfileerna och garnera med apelsinfileerna. Medans såsen kokar skär du skalet av den andra apelsinen och skär ut fina apelsinfileer
Rör ner kanelen just innan servering och ät den varm med glass. Efterrätten som var en del av utmaningen tre rätter för 100 kr blev en sorts apelsinsåsmed vaniljglass. Apelsinsåsmed glass 4 portioner 2 kg apelsiner 1 liter vaniljglass 2 msk socker 1 msk sirap 1-2 tsk kanel (mängden socker/sirap beror på hur söt apelsinerna är) Skala och ta ut fruktköttet
Den passar till kyckling, fläskkött av olika slag, grillat, till och med fisk. Själva hade vi denna till grillspett på kyckling och fläskkött häromdagen tillsammans med ris
Servera risgrynspuddingenmed hallonsylt. Gammaldags risgrynspuddingIngredienser. 1 sats risgrynsgröt (recept längst ner)3 äggrivet skal av en citron Riv citronen och vispa upp äggen
Servera direkt ur formen med sylt, kompott eller saftsås. Häll grötris, vatten och salt i en kastrull. Koka upp och låt koka på svag värme under lock i ca 10 minuter
Recept. Anna Stefansson. tis, 2013-07-23 21. 39. 60min. (0). Koka upp vattnet och häll i riset. Rör om. Sänk värmen. Tillsätt mjölken i omgångar och rör om
Risgrynspudding. Pysen fick hjälpa till med att smula tofu. Det var roligare att blaska med vatten. Servera med bärsås - på bilden jordgubbar mixade med färska dadlar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.