RimmatkoktoxhjärtaivitböngrytamedkaprisPortioner. Koka de blötlagda bönorna mjuka i lätt saltat vatten tillsammansmed kryddor, övrigvitlök och sidfläsket
IngredienserPortioner. 4 ca 2 1/2 kg rimmat fläsklägg med ben 20 kryddpepparkorn 4 lagerblad Rotmos 4 morötter 1 stor kålrot 600 g potatis kokspad från fläskläggen 1 1/2 msk sirap salt och peppar Lägg tilliinköpslistan Stå intevilsenibutikenigen
Koktrimmat fläsklägg – saftigt mört och helt underbart smakriktlångkokt fläskkött som tillsammansmed rotmos är typisk svensk husmanskost när den är som bäst
Nej vet ni vad, nu är det dags för lite husmanskost av den gamla hederliga sorten här i köket, närmare bestämt oxbringa som rimmats och kokts för att serveras medkokta pantoffler och pipparrotssås
KOKT TORSK MEDVIT SÅS Ingredienser. Servera medkoktpotatis, brysselkål och citron. Koktpotatis och så litecitron att skvätta över fiskbitarna är obligatoriskttill denna mat
Smaksätt moset med nymalen vitpeppar och ev. Späd med buljong tilllämpligkonsistens och smak. Lägg bringani en stor kastrull och häll på vatten så att det täcker
Gjorde lammfärsbiffarmed ugnsrostade sötpotatisar, grillade små kycklingben från Bjärekyckling och så kokade jag vitsparris som jag serverade med en hollandaisesås
Servera medkoktpotatis och klipptpersilja. Lägg köttet i en kastrull med vatten, som täcker köttet. Det är inte så ofta som jag kokar rimmadoxbringa, men jag tycker att det är så gott
Klyfta löken och lägg den i grytan tillsammansmed lagerblad, timjan och vitpeppar. Koktrimmad fläsklägg medpotatisikrämigsenapssåsKlassiska smaker med fläsk och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.