Rimmad torsk med buljongkokt kålrot och potatis samt örtsås
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • färsk torsk (filéer eller ryggbit)
  • 1,5 msk
  • salt
  • 2 msk
  • socker
  • 1 st
  • kålrot
  • 8 st
  • fasta potatisar
  • varmrökt sidfläsk
  • 4 kvist(ar)
  • timjan
  • 2 klyfta(or)
  • vitlök
  • lite olivolja
  • 1 st
  • schalottenlök
  • 5 dl
  • vatten
  • 3 dl
  • vitt vin (kan uteslutas)
  • 1 st
  • tärning grönsaksbuljong eller 1,5 msk flytande buljong
  • philadelphiaost
  • 0,5 knippa(or)
  • dill
  • 0,5 knippa(or)
  • persilja
  • vitlök
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.