Riddarbageriets Dansken
Cupcakesfluffan
Cupcakesfluffan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 102 grader
  • 100 grader
  • 1500 gram kokande vatten
  • 5 dl
  • 300 gram hela
  • 4 dl
  • 200 gram solrosfrön
  • 3 dl
  • 50 gram linfrön
  • 0,75 dl
  • 30 gram mald spiskummin
  • 0,75 dl
  • 40 gram havssalt
  • 2 msk
  • 2500 gram kallt vatten
  • 5 dl
  • 300 gram mörk brödsirap
  • 2 dl
  • 600 gram grovt rågmjöl
  • 10 dl
  • 300 gram vetemjöl special
  • 5 dl
  • 60 gram jäst
  • 1,2 paket
  • 30 min
  • 210 grader och
  • 90 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.