detta blev mycket smakligt och var rätt enkelt att slänga ihop, men trots att vi använde ett fett kött, avocado och rapsolja samt en fet yoghurt så kändes det ändå som att den där mättnaden man nu vant sigvidinteinfannsig
Hetta upp mjölken på mellanvärme, det ska inte koka. Börja med att lägga gelatinbladeti blöt. När mjölken är hyfsat varm, varm nog att smälta chokladen, tar du av den från värmen
Det går så klart att byta ut fruktsocker mot vanligt socker, för den som inte bryr sig om det. Ta fram smöret så att det blir rumstempererat och koka kaffet så det hinner svalna av
Fast egentligenintemen är det semester så blir det lätt så. I senaste Allt om Mat sätter de betyg på pizzabottnar med tomatsås och jag lyckades visstprickain en av de sämre sorterna med den pizza jag gjorde för några dagar sedan men det blev gott nog ändå
Experimenterarihop något gott och ser om Amelie från Montmartre för tvåhundrade gången. Svårt att tänka sig att något som smakar så dekadent faktisktinnehåller en massa fibrer, antioxidanter och vitaminer och nästan inga dumheter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.