Lägg spjället med bensidan uppåt i "lilla" långpannan eller i en ugnsfast form med kanter. 1 kg Revbensspjäll. 4 msk Honung. 1 kg Revbensspjäll Marinad 4 msk Honung 4 msk Nypressad apelsinsaft 1 tsk Salt 2 tsk Ingefära 2 krm Grovmalen svartpeppar 2 msk Grillolja 1 Vitlöksklyfta
Men när jag klev upp hade det övergått till regn, så när vi åkte i väg var det bara en slaskig sörja på vägarna som senare blev värsta ishalkan med kraftig blåst dessutom
Och det räcker med glaze, jag lovar för buljongen ger också smak. Täck med vatten (eller buljong om du väljer det), lägg i grönsakerna och kryddorna (inte om du använder buljong)
Jo, jag börjar tänka på mat man äter med händerna och nya experiment. Efter att snabbt ha övervägt chilikryddade kycklingvingar kommer jag även att tänka på revbensspjäll och att man kanske kan fixa en glasering baserad på julmust
Lägg ner revbensspjällen i dubbla plastpåsar och häll över marinaden. Lägg det hackade i en kastrull med ingefära, soja, apelsinjuice, fransk senap, vinäger, muscovadosocker, kryddpeppar, kryddnejlika, svartpeppar och stjärnanis
Supergott med en fräsch sallad till. Någon gång ska var första gången, och det här var mina första tillagade revbensspjäll och magiskt goda blev de små rackarna
Salta och peppra spjällen lägg dem i en smord ungsform eller en med galler i. Pensla med blandningen. Vänd och pensla på mer med 10min mellanrum i 1-11/2 tim. 175gr på ungen 1 kg revbensspjäll. 5 msk honung
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.