Revbensspjällmed apelsin och ingefära. Honungsglaserade revben är ett måste på vårt julbord och när jag experimenterade härom veckan med en annan glaze på revbenen suckades det tungt här hemma
Pensla det heta grillgallret med olja och lägg på spjällen. Jag blir förstås väldigt glad om du köper min grillbok som ett litet tack för alla recept jag delar med mig av gratis härinne
Gnid in dem med salt och peppar. Pensla spjällen med blandningen. Blanda kanel, ingefära och sås. Stek ytterligare ca 10 min med grilleffekt. 1½ kg Scan Piggham tjocka revbensspjäll
Speciellt grillade men det går lika bra med marinerade och ugnsbakade. Revbenssjäll. Love it. Sådana middagar som mer eller mindre sköter sig själva uppskattas här hemma, då det är jag som alltid fixar allt
Liknande recept finns tydligen även i Marocko, medelhavsområdetoch mellanöstern. Kakan är toppengod att äta som dessert med vispad grädde eller kokosgrädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.