Revbensspjäll med apelsin- och plommonchutney
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1,5 kg revbensspjäll
  • tjockt
  • helst med långa ben
  • 2 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • nymald
  • 2 msk smör
  •  
  • Chutney
  • 2 dl katrinplommon
  • 2 schalottenlökar
  • 1 vitlöksklyfta
  • (hackad)
  • 1 dl rödvinsvinäger
  • 1 dl vatten
  • 2 dl apelsinjuice
  • 2 dl muscovadosocker
  • mörkt
  • 2 msk apelsinskal
  • rivet
  • 2 msk ingefära
  • riven färsk
  • 1 kanelstång
  • 1 dl aprikoser
  • strimlade
  • torkade
  • 1 dl hasselnötter
  • blandade rostade
  •  
  • Tillbehör
  • 4 morötter
  • 4 palsternackor
  • 8 schalottenlökar
  • 1 citron
  • 5 dl olivolja
  • 1 tsk rosmarin
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • nymald

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.