Revbensspjäll
Lyckans smed: recept på lycka
Lyckans smed: recept på lycka
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 - 6 port Som jag nämnde var dessa
  • 1 kg tjocka revbensspjäll
  • glazen.
  •  
  • Sätt ugnen på 225 grader och rör så ihop
  • ½ dl osötad ketchup
  • 1 msk soja
  • 4 msk honung
  • 1 msk riven färsk ingefära
  • 1 msk sesamolja
  • 1 stjälk rosmarin eller annan färsk krydda
  • till en jämn glaze och pensla revbenen med den. Det som blir över hälls över i ett jämnt lager och sätt så in revbensspjällen och dra ned ugnstemperaturen till 200 grader
  • Pensla och ös gärna glazen över revbenen några gånger och låt revbenen stå i ca 20-30 minuter eller tills de har fått färg.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.