Revbensspjäll
Milda.se
Milda.se

Revbensspjäll

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1¼ kg tjockskuret revbensspjäll
  • 2 msk Milda flytande margarin
  • 1 msk kinesisk soja
  • 1 tsk salt
  • 3 krm Svartpeppar
  • malen
  • 1½ tsk Ingefära
  • malen

Beskrivning

    Sätt ugnen på 175°C.

    Lägg revbensspjället med bensidan upp i en ugnssäker form.

    Rör samman kryddblandningen och pensla köttet. Sätt in formen i mitten av ugnen.

    Vänd och pensla köttet efter ca 30 minuter. Stek ytterligare ca 1 timme.

    När benen kan lossas från köttet är det färdigt. Skär revbensspjället i bitar.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.