Blanda majonnäs och sriracha till en sås, smaka av med salt och peppar. Blanda riven vitlök, olivolja, persilja samt pressad citron och rivet skal i en skål och rör runt
Servera den rostade sötpotatisen med den vitlöksstekta svampen och salladen. Ta ut den rostade sötpotatisen och smula över fetaost och grovhackad persilja
goda och mättande vegan-wraps med de här enkla stekpanne-bröden. Mixa sötpotatisblandningen med kikärtor, lite extra olivolja till en slät hummusliknande röra
Servera den rostade sötpotatisen med den vitlöksstekta svampen och salladen. Ta ut den rostade sötpotatisen och smula över fetaost och grovhackad persilja
Häll dressingen över de rostade grönsakerna så fort du har tagit ut dem ur ugnen. Skär av ändarna på sötpotatisarna, klyv dem (med skalet på) på mitten och skär sedan varje halva i sex klyftor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.