Vad kul att det var ett gäng som hängde på mig i mitt försök att slänga mindre mat. Här är ett tips på restmat som blev inskickat som jag tyckte var fyndigt
Det låter ju som en riktig söndagsmiddag. Men det var faktiskt en sen lördagsmiddag. ) Idag var vi bortbjudna till svärföräldrarna på kalkon (som ju faktiskt påminner ganska mycket om kyckling, men gott är det ju hur som helst
. Dagens middag, får hålla med om att det inte ser supergott ut, mer som en brun sörja haha, men det är sojan som ger färgen, men hela rätten smakade supergott och hett
LCHF - Tagliatelle med köttfärssås. För två dagar sedan åt jag LCHF- Pasta med Carbonara, och i dag blev det rester med pastan, så vi skar skivorna som blev över lite tjockare och gjorde en hemlagad köttfärssås med bla creme fraiche
Änglamat är en av de där klassiska efterrätterna från förr - sällsynt god och ovanligt lättgjord. Man skulle nästan kunna kalla den "nöd-dessert" eftersom den är så enkel att åstadkomma och också för att man oftast har ingredienserna hemma
Tro det eller ej, men dagens mat är restmat. Vi hade en liten kantbit av en oxfilé, en chorizo och några ynkliga amandinepotatisar och detta blev resultatet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.