Blanda crème fraiche, färskost, dijonsenap och nyriven pepparrot. Stansa med en rektangulär utsticksform och garnera med en sked löjrom, finhackad rödlök och svartpeppar
Toppa laxröran med räkor, citronklyfta och dillvippa samt servera dinatunnbrödskorgar på tallrik. Sätt dem i små skålar eller valfria formar i den storlek du önskar korgarna
Resultatet blev små tunnbrödskorgar fyllda med kinakål, tunt skivad hjortsadel (eller oxfilé) smaksatt med hoisinsås och toppad med olika syrade grönsaker
Vi vet att det finnsfärdigatunnbrödskorgar att köpa men vi tycker självklart att det är roligare att göra våra egna och du kan lätt imponera på dina matgäster på detta sätt
Vitvinsvinäger. Grönt blad för dekorering. Olivolja. Du kan också köpa hårda tunnbröd och mjuka upp dem över en kastrull kokande vatten och därefter forma dem efter ett brett vattenglas eller annat lämpligt
Nummer två på listan över vanligasnittar lär vara rensteksröran. Det råder ju inga som helst tvivel om att skagenröran är den vanligaste röran på snittar och förrätter
Anna Lundqvist. Ånga bröden mjuka och formbara över kokande vatten, lägg dem på ett upp och nervänt glas och tryck till lätt så att bröden bildar korgar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.