IngredienserPortioner. 4 1 gul lök 200 g champinjoner 2 msk olja 1 tsk timjan salt svartpeppar 240 g renskav eller Mifu (240 g skav motsvarar 250 g naturell mifu) 1 msk olja 2 dl köttbuljong (vatten ochtärning eller fond) 2 dl laktosfrivispgrädde 1/2 msk svartvinbärsgeléTillservering kokt potatis 1 dl lingon hackad persilja Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
IngredienserPortioner. 4 Renskav 500 g renskav smör tillstekning salt malen svartpeppar Kantareller 300 g kantareller 1 gul lök 2 msk smör salt malen svartpeppar Potatisrösti 8 mjöligapotatisar salt malen svartpeppar smör tillstekning Rårörda lingon 4 dl lingon 1/2 dl strösocker Tillgarneringshisokrasse (japansk krasse) eller vanlig krasse (t ex vattenkrasse, smörgåskrasse eller solrosskott) daikon (japansk rättika) eller vanligrättikatimjan Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5. - Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong
Servera renskavetmed moset och rårörda lingon. Bryn renskav, bacon och lök i smöret. renskav. Värm grädden och mjölken, tillsätttillsammansmed smöret och rör om
rätt eller inte, gott blir det medlitekrämigpotatispuré, gröna ärtor och rårörda lingontill. Där kan man läsa att en Wallenbergare skall vara tunna och stora till formen ochinte som de flesta försöker med höga ochpysiga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.