Renskav i lingon- och ingefärssås och potatispuré med Allerum Grevé
skanemejerier.se
skanemejerier.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Lingon- och ingefärssås
  • 2 dl vatten
  • 1 1/2 msk koncentrerad kalvfond
  • 1 dl rött vin
  • 1/2 dl lingonsylt eller rårörda lingon
  • 2 krm malen ingefära
  • salt och vitpeppar
  •  
  • Potatispuré med Allerum Grevé
  • 1 kg mjölig potatis, t ex King Edward
  • 2-3 dl Mjölk
  • 150 g riven ost, Allerum Grevé
  • salt och peppar
  •  
  • Renskav
  • 300 g svamp, champinjoner, shiitake, ostronskivling, kantareller eller annan svamp
  • 1 rödlök
  • Smör till stekning
  • 240 g renskav, fryst
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.