Reninnerfilé med potatiskaka, vinsky och paprikacreme
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl rött vin
  • 2 st stora mjöliga potatisar
  • 400 gram reninnerfilé
  • 15 st enbär, krossade
  • 0.75 dl grädde
  • 1.5 dl svamp
  • 1 st röd paprika
  • 3 dl parmesanost, riven
  • 3 skvätt olivolja extravergine
  • 0.6 dl crème fraiche
  • 0.5 dl socker
  • 2 st lök
  • 2 st morot
  • 2 dl Konjak
  • 3 st vitlök (ar)
  • 4 st basilika
  • 4 st timjankvist (ar)
  • 1 dl köttbuljong

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.