Renfilé med kålrotspuré, smörstekt kål och hjortronchutney
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g renytterfilé
  • 1 tsk + 1 krm salt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • 400 g vitkål
  • 2 msk + 2 msk smör
  • 1 msk vitvinsvinäger
  •  
  • Puré
  • 1 kg kålrot
  • 1 liter mjölk
  • 1 msk + 50 g smör
  • 1 tsk salt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  •  
  • Hjortronchutney
  • 250 g hjortron
  • ½ gul lök
  • ½ röd chili
  • tex. spansk peppar
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • 4 msk socker
  • 1 krm salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.