FRÅN 6 månader. Den här smoothien är verkligen en av våra favoriter här hemma. Dricker man inte upp hela kan man passa på att frysa in i iskuber, perfekt att ha på fil eller yoghurt också för att få lite god smak 6 månader
) att vi inte skulle bli mätta på skaldjuren hade fixat lite olika tillbehör så som bland annat en Västerbottenostpaj vilket alltid är gott till skaldjur, den går att grädda som småpajer eller en stor som även kan delas i bitar och serveras som snittar om man så vill
Bikarbonat för rengöringoch äppelcidervinäger till sköljningJag försöker allt eftersom att hitta bra och naturvänliga/ekologisk alternativ inom allehanda områden där vi ofta både belastar naturenoch våra kroppar med en massa onödiga kemikalier
En repris på jordgubbsremmarna jag gjorde för ett tag sedan men denna gång med mynta ochblåbär. Igen från ett recept av Meg och bloggen "My whole food romance"
Rentoch gott vatten med Dafi filterkanna. Bland de renaste i världen sägs det. Och det är en lyx som vi tar för givet att vi kan dricka vattnet direkt ur kranen - något som vi brukar bli påminda om när vi är på semester på andra breddgrader och tvingas köpa hem dricksvatten
Undrar om den var lika "trendig" då som nu. Igår däremot tillverkades det mangochips (goda), bananchips (ett misslyckande) och potatischips på Blå Kongo- den stiligaste potatissorten i världen
frukostsmoothie med havre ochblåbär. Jag har även sammanställt dem för att skapa förståelse för hur en renoch läkande kost ser ut för de som vill prova på
Servera med ett gott bröd och en rumstempererad Bredsjö Blå. Tore Wretman skriver i en av sina böcker att det måste finnas en speciell plats i himmelen där man bara sitter och äter aioli
Potatis använder vi inte så ofta i vår matlagning, tycker den är väldigt tråkig och smaklös, men när vi gick förbi den här blå potatisen i affären så blev vi lite småsugna ändå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.