Efter denna glada nyhet så går vi vidare till dagens recept. Prova till exempel att ha bönorna till en blandad sallad med lite fetaost och kanske ett par kokta
Varva bröd med krämen. 1körsbärstomaterSkiva soltorkade tomater, salami och ruccola och blanda ihop med crème fraîche. 1Bre det översta lagret med färskost. 1Garnera med mozzarella, parmaskinka, basilika, oliver, körsbärstomater
Otroligt gott bröd, mjukt och luftigt inuti med en hård skorpa. Blanda ihop alla ingredienser tills ni får en jämn degklump och lägg i en skål täckt med hushållsfolie i kylskåpet, låt jäsa i cirka 10 timmar. Låt degen vila i en skål i 1,5 timme täckt med hushållsfolie. Skär tre skåror i limporna och låt vila täckt med en duk tills ugnen når 220 °C
Vispa äggvitan fluffig. Häll den heta sockerlösningen i äggen medan du vispar med elvisp. Om krämen skär sig och blir vattning med klumpar kan man prova att värma en liten del av krämen i micron några sekunder och sen vispa ihop allt
Recept Mandel och citronbotten med färska bär och italiensk maräng. Som avslutning så gjorde jag en dessert som jag haft i tankarna länge – något med färska bär och italiensk maräng
Recept från "A piece of cake", Leila Lindholm. Fick äggvitor över sedan jag bakade citron- och jordgubbsbullarna i veckan, och dessa var jag tvungen att använda så klart
Täck ordentligt med vatten. vita bönor, torkade. Smaka av då och då och reglera med salt om det behövs. Använd bönorna i soppa, som tillbehör eller ät som de är med riven parmesan, extra örter och ett gott bröd
Tillsätt vita bönor i dess tomatsås, tomatpuré och vatten. Låt gärna det strimlade köttet stå i kylen övertäckt med folie i några timmar före tillagning så att marineringen tar mer smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.