Det kanske inte är alla som tycker det likaterapeutiskt att stycka kyckling som jag, ochi så fall rekommenderar jag att blanda kycklingfilémedkycklinglår (båda gärna medskinn) istället för att ta hela kycklingar
Du kan använda andra frösorter än sesam och pumpafrön om du känner för det och har du inte något sesammjöl kan du exempelvis ersätta det med mandelmjöl eller kokosmjöl
Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inteblirgenomstekt. Lägg kycklingeni en ugnsfast form och strö över skivadvitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Stek kycklingenmed kryddor ochvitlök. Blanda samman kyckling, spenat ochchampinjoner. Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vittvin hemma och var ganska less imatbutiken körde jag det bekväma alternativetmedhalvfabrikat
Bryn kycklingen runt om iolivolja så den får färg, men inteblirgenomstekt. Lägg kycklingeni en ugnsfast form och strö över skivadvitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Servera ägget på det stektarisetmed en klyfta lime, korianderochprik nam pla. Mestadels blir det medkyckling för min del men det går att göra på biff, fläsk räkor m
Bryn kycklingen runt om iolivolja så den får färg, men inteblirgenomstekt. Lägg kycklingeni en ugnsfast form och strö över skivadvitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inteblirgenomstekt. Lägg kycklingeni en ugnsfast form och strö över skivadvitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Stek kycklingfilénibitar. Rör ihop Cream fraiche grädde fonden o peston. Lägg dom färdigakycklingbitarnai en eldfast form lägg sedan på bacon o kantareller
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.