3 ägg. 1,5 dl socker. 2 dl vetemjöl. 1 tsk bakpulver. 1 nypa salt. Sätt ugnen på 250 grader. visps ägg o sockrer vitt o poröst , blanda de torra ingredienserna i en bunke o sikta ner o rör försiktigt
Receptet kommer ursprungligen från boken 'Brödglädje' av Anna Braw (red). Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Från början var det här mitt egenkomponerade recept på underbara frallor, och nu har jag helt enkelt transformerat det till ett underbart långpannebröd
Varför ska du göra hembakade pitabröd när det går att köpa på ICA kanske du undrar. Jo, därför att det går snabbt och är enkelt och bli 100 gånger (kanske t
Smula ner jästen i en skål. Värm mjölken till 37° och häll över jästen. Rör om tills jästen lösts upp. Tillsätt ägg, rumsvarmt smör i bitar, salt, socker, grahamsmjöl och det mesta av vetemjölet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.