Igår bakade jag bröd här hemma, kanongott och så otroligt enkelt. Brödet jäser ihop med varandra och lättast är att skära lite mellan dom och dela dom sen lägga dom på ett galler när dom ska svalna
Lembas bröd 6 st bröd2 ägg3 msk majonnäs2 msk fiberhusk2 tsk bakpulver3 dl riven ost½ tsk brödkryddor½ tsk vitlökspulverSätt ugnen på 200CRör ihop alla ingredienserna och ställ sedan att svälla medan ugnen blir varm. Grädda i ca 10-15 minuter beroende på hur mycket färg du vill ha på brödet
Bröd i gjutjärnsgryta. Men en trend som jag aldrig har hakat på är den med att baka surdegsbröd. Därför har jag testat mängder med olika recept på bröd innehållandes vanlig jäst eller bakpulver
Det här är ett brödrecept som du bör spara i din favorit-samling. Fördelar med att skålla bröd. I det här brödet använder man sig av en teknik som kallas skållning
Jag kan ärligt säga att jag ställer jättehöga krav på hur ett bröd skall vara. Även om det glutenfria brödsortimentet i butikerna har ökat kraftigt under de år jag har ätit glutenfritt, så är vi låångt ifrån vad det kunde vara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.