Recept på Kindersrutor
Allt och lite till
Allt och lite till
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 dl socker
  • 5 dl glutenfri mjölmix (Semper)
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 4 tsk bakpulver
  • 6 msk kakao
  • 3 dl kokande vatten
  • 300 g smält smör
  • 4 ägg
  • 200 grader ca
  • 20 minuter Låt kakan kallna och stjälp upp den på en plåt
  • 150 g smör
  • 5 dl pudersocker
  • 4 tsk vaniljsocker
  • 2 äggulor
  • Vispa alla ingredinser till en mjuk kräm. Bred krämen över den kalla kakan och ställ kallt tills smörkrämen stelnat.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.