RECEPT: Mexikanska gratinerade biffar i tomatsalsa – med ris och sallad
Emma-Lous blogg
Emma-Lous blogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 30 minuter att göra. Här skulle jag vilja tipsa om att ha en god avokadosallad till, typ roman/isbergs, rödlök, tomat, gurka och avokado – med lätt citronvinegrette över. Melon och fetaost är också gott att ha i salladen – sött och salt är en utmärkt kombination.
  • till
  • 0,5 dl ströbröd
  • 1 msk torkad oregano
  • 2 krm salt
  • 2 krm peppar
  • 1 dl vatten
  • 1 näve färsk koriander
  • 500 gram nötfärs
  • 400 gram tomatkross
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 gul lök
  • 1 chili
  • 1 morot
  • 300 gram majs på burk
  • 2 dl riven mild ost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.