Saltgurkapå mormors vis Det här är fortfarande den godaste saltgurka jag vet. Saltgurka är ju bara sååå gott – till leverpastejmackan, söndagssteken, hamburgaren… Det här receptet har anor från mormors mor
Klassiskt recept på rulltårta med sylt – gör så här. Ta kakan ur ugnen, strö över lite socker och stjälp sedan upp den med den sockrade sidan nedåt på ett bakplåtspapper
Vitello tonnato à la burk Den här klassiska italienska såsen ska egentligen serveras till kalvkött, men är god till mycket annat – framför allt när desperationen infinner sig
Ta upp dem och lägg på en tallrik. I det här blogginlägget följer veckans andra recept. italienska köttbullar gjorda av lammfärs i en ny metod samt brunsås
Sådär, nu har jag gjort min alldeles egna hemmagjorda gröt till dottern. Klicka gärna i en tesked aprikos- eller katrinplommonpuré på gröten för extra järnberikande
Jag och Marko fick två burkar med hemmagjord granola i julklapp, hur lyxigt. Jag la upp en bild på instagram från jobbet när jag satt och åt youghurt med hemmagjord granola/müsli och fick frågan hur granolan var tillverkad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.