Krämig, gräddig pasta. Servera med färsk pasta och toppa med färsk basilika. Man kan aldrig misslyckas med ingredienser som soltorkade tomater, vitlök och grädde
Och det var de sålänge man fyller de med mycket fyllning som jag gjorde. Jag tänkte att om de smakade okej utan kylskåpskyla i några timmar så är de perfekt att ha med som mellanmål
Häll på grädde och balsamvinäger och låt puttra i cirka fem minuter på medelvärme. Stek brödskivorna tillsammans med olja tills de blir gyllene innan du toppar brödet med trattkantarellröran
Italiensk makaronilåda med kyckling, grönsaker och smak av tomat. Pensla på kycklingstrimlet noga som sedan får stå i en liten bunke med lock inne i kylen minst tre timmar före tillagning
Häll på grädde och balsamvinäger och låt puttra i cirka fem minuter på medelvärme. Stek brödskivorna tillsammans med olja tills de blir gyllene innan du toppar brödet med trattkantarellröran
Snitta kycklingfiléerna på mitten och fyll med skivad mozzarella och hälften av basilikabladen. Servera kycklingfiléerna tillsammans i dess sås med potatis/ris och sallad
För ett tag sedan gjorde jag iordning en italiensk variant av maträtt med falukorv. Hacka körsbärstomater, skala och grovriv moroten, klipp den färska basilikan, smula fetaosten – och lägg alltsammans i matskålen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.