Hettta upp en ttaktörpanna eller liknande. Koka ur pannan med vinet och tillsätt creme fraiche. Smaka av såsen med en aning salt om så behövs samt klipp i kryddkrasseen
Vi testade att grava köttet först och sedan grilla det. 1 kg oxfile 3 msk flingsalt 3 msk strösocker 2 tsk mald svartpeppar 3 krossade vitlöksklyftor med skal 1,5 dl persilja, hackad 5 cl gin,. 3 krossade vitlöksklyftor med skal
Hettta upp en ttaktörpanna eller liknande. Koka ur pannan med vinet och tillsätt creme fraiche. Smaka av såsen med en aning salt om så behövs samt klipp i kryddkrasseen
Nu är jag helt utslagen av all god mat, middagen blev en riktig höjdare och desserten också men den kommer i morgon, idag får du hålla till godo med Surf and Turf, hummer ochoxfilé i en riktigt ljuvlig kombination
Igår hade jag en riktig inspirationsdag med kombinerad promenad och förmiddagsfika med två av mina frilanskollegor Anna och Annika och framåt kvällen åkte jag och lyssnade på föreläsningen ‘Tillbaka till naturen’ med Régis Chevrot som är fransk kock vars familj är självförsörjande hobbyodlare som bor i närheten och är väldans inspirerande
Härom kvällen åt vi oxfilémed rostade rödbetor och chèvrekräm. Tyvärr smakade inte oxfilén så gott. Jag tycker att det blir festligare att servera lökarna med skal
Smaksätt med kanel och hackad mörk choklad. För ett tag sedan blev jag tillfrågad av SodaStream om jag ville vara med i en utmaning om att laga en somrig dessert med SodaStreams smaksättare Natural som ingrediens
När den, i mina ögon, helt onödiga fotosessionen väl var avklarad, så fick den grandiosa potatisen göra sällskap med sina betydligt spädare kompisar i denna krämiga gratäng
Servera soppan med riven parmesanost ochpesto som toppas på soppan. Smaka av och tillsätt gärna extra mycket pesto så att soppan smakar rikligt av pesto
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.