För en liten stund sedan så klädde tjejerna ut sig till tomtar och så tog jag ett fat med en lykta på och ett gäng lussebullar och gick och knackade på hos alla grannar…gissa om de blev förvånade när vi kom och bjöd på lussekatter
Fort blir det mörkt på eftermiddan men då får man istället tända ljus och `boa in sig i myskläder. Natten har varit blåsig och all snö försvann men isigt och halkigt är det
Jag hittade ett recept på ett mjölkpaket som jag förståss gjort om lite. 1 dl torkade tranbär1/2 dl torkade aprikoser1 dl solrosfrönDetta tillsammans med 1 1/2 dl ljummet vatten ca 20 min
Tillsätt basilikan och mixa igen tills att bladen är hackade och fördelade i såsen. En smidig och snabb tomatsås som passar till zucchinipasta, raw lasagne och andra rawfoodrätter – eller så klart också till kokt, varm pasta
Här idag bjuder jag på små tilltugg som passar bra före maten, iställetförförrätt. Så när Anna och Stoffe kom hem till oss på lite mat för någon dag sedan bjöd jag på detta, serranorullar fyllda med squash, grillad paprika och chévre
Ett alternativ till lasagne är den här rätten. Tillsätt. 500 g nötfärs tillsätts och får bryna med. Pasta al fornoHär kommer ytterligare ett pasta recept
2,5 dl sötmandel 12 medjool dadlar 1 tsk vanilj2-3 msk raw kakao Mixa allt i matberedare och tryck ut i en avtagbar form. 2 liter färska jordgubbar (ta ut 14 st fina jordgubbar för dekorering400 g frysta tinade jordgubbar (häll av vätska i sil)2 mogna avokado3 dl cashewnötter1 rejäl tsk vanilj2 msk kokosoljaLite saft från citronMixa nötterna fint, häll ner resten i matberedaren och mixa väl. Ta fram ca 1 h före servering. 2-3 msk raw kakao
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.